Agenda

 

 

Een overzicht van activiteiten die te maken hebben met het land, de taal of de cultuur.


Lees verder...

Opleidingen
 

 

Indonesisch studeren op een universiteit of hogeschool

 

Wij streven er naar dit overzicht van universiteiten en hogescholen compleet te hebben. Weet u een universiteit of hogeschool waar Indonesisch gestudeerd kan worden die hier nog niet bijstaat? Neem dan contact met ons op.

 

Indonesisch studeren op een HBO of universiteit en er later je werk van maken is misschien wel de mooiste manier om met de taal bezig te zijn. Wil je Indonesisch op het hoogste niveau bestuderen, dan kun je terecht bij verschillende universiteiten en hogescholen.

 

 

Nederland - universiteiten

 

Universiteit Leiden
De Universiteit Leiden biedt de bacheloropleiding Talen en culturen van Zuidoost Azië en Oceanië aan. Naast het standaard Indonesisch is het ook mogelijk Balisch, Javaans en Klassiek Maleis te volgen. Deze bacheloropleiding geeft toegang tot de masteropleiding Southeast Asian Studies.
Meer informatie...

 

 

Nederland - hogescholen

 

 

Hogeschool van Amsterdam (HVA)
De HVA biedt de opleiding Trade Management Azië aan. Deze voltijdsopleiding is gericht op mensen die interesse hebben om een commerciële managementfunctie te gaan vervullen bij een bedrijf dat intensieve contacten met Azië heeft. Naast economie en recht leer je Engels en een Aziatisch taal naar keuze, zoals Indonesisch, Japans, Chinees Mandarijn, of bij voldoende belangstelling Koreaans, Vietnamees of Thais.
Meer informatie...

 

 

 
2024 Harmen W. Schoonekamp | contact | Talennet | sitemap....

Citaat van de dag

"Kerana nila setitik, rosak susu sebelanga.
Één druppel inkt, kan een vat met melk verpesten. "
- Indonesisch spreekwoord -

Mededelingen en snelkoppelingen

Heeft u een eigen website? Een link naar deze website wordt zeer gewaardeerd. Uw website kan eventueel ook bij ons in het linkoverzicht geplaatst worden.